USVOJENI FINANSIJSKI PLANOVI MESNIH ZAJEDNICA ZA 2019. GODINU

Na sednici Opštinskog veća Opštine Bačka Palanka, održanoj 6. februara 2019. godine, kojom je predsedavao predsednik opštine jednoglasno su usvojeni finansojski planovi Mesnih zajednica za 2019. godinu.

Na današnjem dnevnom redu našli su se finansijski planovi gradskih Mesnih zajednica „Stari grad“ i „Centar“, kao i finansijski planovi Mesnih zajednica Vizić, Karađorđevo, Mladenovo, Neštin, Silbaš i Nova Gajdobra. Finansijski planovi su prethodno usvojeni na Savetima mesnih zajednica, a usklađeni sa odobrenim aproprijacijama koje su opredeljene Odlukom o budžetu za 2019. godinu. Sve mesne zajednice su dostavile svoje planove razvrstane po ekonomskim klasifikacijama, na osnovu uputstva Odeljenja za finansije i budžet Opštine Bačka Palanka.

Članovi Opštinskog veća, na današnjoj sednici, odlučivali su i o drugim pitanjima iz delokruga svoga rada.

Pratite BPINFO.RS na FEJSBUKU:
www.facebook.com/backapalankainfo

Autor: BPinfo.rs

1 KOMENTAR

  1. Molio bih zelenu patrolu da dodje u Mladenovo da nam pomogne oko izlivanje fekalne kanalizacije ispred kuca.Da prekine trovanje podzemnih voda.Smrad KISELINE IZ FABRIKE REZIKLAZE KOJA SE PRIKOPCALA NA GRADSKU KANALIZACIJU PRAVI NAM PROBLEM.SMRAD KOJI STIPA ZA OCI I NOS NEDA SE IZDRZATI.

POSTAVI ODGOVOR

Ostavite Vaš komentar
Unesite Vaše ime

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.