ТРИК СА ЦРНИМ ЛУКОМ који ће направити ПРАВО ЧУДО за ваше ЗДРАВЉЕ!

Luk ima antibakterijska svojstva, a fosforna kiselina iz luka preko kože ulazi u krvotok

Људи све више прибегавају лековима народне медицине како би оснажили имунолошки систем или решили неке здравствене проблеме.

На нашим стопалима налазе се тачке које имају моћно и директно дловање на унутрашње органе, сматра древна кинеска медицина. Тело се природно регенерише током ноћи, а додатно може помоћи ако одлучите да употребите лук.

Огулите лук и нарежите га на колутиће. Ставите их на стопала и навуците чарапе како би колутићи остали на кожи. Лук има антибактеријска својства, а фосфорна киселина из лука преко коже улази у крвоток и подстиче прочишћавање крви, циркулацију те тиме опћенито има благонаклоно дејство на здравље.

Састојци у луку имају и антифунгално дејство па ћете редовном упортребом лука на стопалима или његовом конзумацијом оснажити свој имунолошки систем и помоћи у борби против разних упала.

Због свог интензивног мириса, не би нам пало на памет да нарезани лук држимо, на пример, у спаваћој соби, али свакако не би требало да одбаците ту идеју јер ће лук прочистити ваздух у просторији, „очистити“ га од токсина и вируса док ви спавате. Лук ће апсорбовати све нечистоће, па немојте поново да га користите, већ га баците па следеће ноћи узмите свеж.