Трећа Суперлигашка сезона „Плавих“ креће данас са „крова“

Вечерас у 20 х фудбалери Бачке почеће своју трећу суперлигашку сезону гостовањем екипи Вождовца на „крову“ тржног центра на Душановцу.

Абмиције клуба су пласман међу првих осам екипа и улазак у Плаy Офф доигравање најквалитетнијег такмичења.

Колико су пулени Дејана Челара спремни за испуњавње тих амбиција видеће се у уводним колима такмичења где распоред такмичења ни ове сезоне није „помиловао“ плаве јер после утакмице са Вождовцем на „Ваву“ стиже екипа Спартака ЖК већ наредног викенда, па следи гостовање у Крушевцу екипи Напретка, да би потом у Бачку Паланку дошла екипа Чукаричког.

Играчки кадар је добро појачан, прелазни рок је одрађен на највишем нивоу. Доведени су играчи који су били на скенеру стручног штаба иако списак појачања још није завршен јер екипу Бачке до краја прелазнок рока (31. август) требају да појачају још два до три искусна и квалитетна играча.

У припремном периоду радило се заиста фантастично као никада до сада, у шта смо се лично уверили и све замисли стручног штаба и планиране захтеве играчи су спроводили у дело што је знак да екипа Бачке спремно улази у нову сезону.

Љубитељи фудбала у Бачкој Паланци и околним местима са нестрпљењем и знатижељом једва чекају да вечерас од 20 х екипа Бачке крене у поход ка остварењу зацртаног циља.
Најватреније присталице „Плавих“ и вечерас ће бити уз своје љубимце и бодрити их на „крову“ у настојању да се у утакмици са „змајевима“ покажу у најбољем светлу и у Бачку Паланку донесу прве бодове ове сезоне. Остали навијачи ће сачекати наредни викенд и први сусрет на „Вави“ дуел Бачке и Спартака ЖК да виде на делу пулене Дејана Челара,  поздраве их и пруже им велику подршку као и до сад.

Било како било, Супер лига креће! Бачкопаланчани и остали љубитељи фудбала и симпатизери клуба подржте момке у плавим дресовима кроз такмичење у најквалитетнијем фудбалском такмичењу у Србији, јер ево већ трећу сезону за редом Бачка Паланка станује на мапи Супер лиге захваљујући БАЧКОЈ.

Пратите БПИНФО.РС на ФЕЈСБУКУ:
https://www.facebook.com/backapalankainfo

Аутор: БПинфо.рс / Фото: БПинфо.рс