Свечано отварање Ледене шуме у петак, 07. децембра

Данас је на официјелној конференцији за медије у Градској кући, у Новом Саду најављена трећа по реду манифестација Ледена шума која ће се ове зиме одржати у Новом Саду у периоду од 07.децембра до 20.јануара.

Тим поводом, на конференцији за медије обратили су се Милорад Радојевић, члан Градског већа за привреду, Јелена Викторова, портпаролка манифестације Ледена шума, Душица Љубојевић, пројектна менаџерка манифестације Ледена шума и Јован Марјановић, продуцент манифестације Ледена шума.
Свечано отварање Ледене шуме биће уприличено у Дунавском парку, у петак, 07. децембра са почетком у 18.00 часова када ће се у празнично декорисаном амбијенту уз музичко-забавни програм и традиционални ватромет, означити почетак највеће зимске манифестације у Србији.

На програму отварања наступиће младе клизачице из Клизачког клуба Војводине, гости ће моћи да уживају у узбудљивим тачкама Хаос аниматора а за музички део биће задужен и новосадски Кло Кло бенд.

Узевши у обзир да је Ледена шума место сусрета свих генерација, уз подршку Града Новог Сада и осталих партнера на овом пројекту, овогодишњим програмом манифестације биће обухваћени свакодневни бесплатни садржаји као што су концерти класичне музике, наступи савремених бендова, ди џеј наступи, уметнички перформанси, едукативне радионице за децу и одрасле и још много тога занимљивог.

Традиционални дочек Дечије Нове Године планиран је за 31.децембар у дневном термину када ће се уз бројна изненађења и дружење са Деда Мразом, пустити више од хиљаду дечијих балона из Дунавског парка.

У саставној понуде Ледене шуме и ове сезоне наћи ће се велико и лепо уређено клизалиште које се простире на 1300м2, кафе-ресторан намењен посетиоцима и зимски базар који је у виду Снежног града осмишљен као изложбено-продајни простор намењен презентацији локалних уметника и занатлија али и промоцији војвођанских зимских деликатеса.