Prijave za Đinđuveraj do 06. maja!

Prijave za Đinđuveraj, sajam unikatno ručno rađenog nakita, koji će se održati 11. maja u centru Bačke Palanke startovale su 6. Aprila i trajaće do 6. maja.

Prijavu koja treba da sadrži ime i prezime kreativca, kontakt podatke i naziv radionice slati na mejl adresu tanjadanco@gmail.com.

-Kada u pitanju je majski sajam broj prijava je neograničen. Manifestacija je u samom centru grada a ulica je duga te ima mesta za sve, ističe Tamara Jožić jedan od organizaotora sajma. Ono što uvek napominjemo kada su u pitanju prijave jeste da na manifestaciji mogu da učestvuju kreativci koji se bave isključivo ručnom izradom nakita, dok, ukoliko se neko od prijavljenih bavi i izradom nekih od drugih vrsta aksesoara, može da prikaže, no u manjoj meri, tj. da izloži tek po koji komad istog.

Tamara je pomenula bitnu promenu kada je u pitanju Đinđuveraj, a to je satnica.

-Ono što je novo kada je u pitanju sajam jeste da će on ovog puta, uz prošlogodišnje konsultacije sa izlagačima, trajati kraće. Dakle, događaj neće biti celodnevan kao što je bio svih ovih godina. Tako da, utanačeno je da sajam počne u 9 i 30 i traje do 15 časova, na šta ćemo blagovremeno i podsećati kako se datum dešavanja bude bližio. Sve naravno može da isprati na našoj fejsbuk stranici i instagram nalogu.

Organizator sajma je Omladinski centar Bačka Palanka.

Pratite BPINFO.RS na FEJSBUKU:
www.facebook.com/BPinfo.rs

Autor: BPinfo.rs / PR Tekst

POSTAVI ODGOVOR

Ostavite Vaš komentar
Unesite Vaše ime

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.