Пријаве за Ђинђуверај до 06. маја!

Пријаве за Ђинђуверај, сајам уникатно ручно рађеног накита, који ће се одржати 11. маја у центру Бачке Паланке стартовале су 6. Априла и трајаће до 6. маја.

Пријаву која треба да садржи име и презиме креативца, контакт податке и назив радионице слати на мејл адресу tanjadanco@gmail.com.

-Када у питању је мајски сајам број пријава је неограничен. Манифестација је у самом центру града а улица је дуга те има места за све, истиче Тамара Јожић један од организаотора сајма. Оно што увек напомињемо када су у питању пријаве јесте да на манифестацији могу да учествују креативци који се баве искључиво ручном израдом накита, док, уколико се неко од пријављених бави и израдом неких од других врста аксесоара, може да прикаже, но у мањој мери, тј. да изложи тек по који комад истог.

Тамара је поменула битну промену када је у питању Ђинђуверај, а то је сатница.

-Оно што је ново када је у питању сајам јесте да ће он овог пута, уз прошлогодишње консултације са излагачима, трајати краће. Дакле, догађај неће бити целодневан као што је био свих ових година. Тако да, утаначено је да сајам почне у 9 и 30 и траје до 15 часова, на шта ћемо благовремено и подсећати како се датум дешавања буде ближио. Све наравно може да испрати на нашој фејсбук страници и инстаграм налогу.

Организатор сајма је Омладински центар Бачка Паланка.

Пратите БПИНФО.РС на ФЕЈСБУКУ:
www.фацебоок.цом/БПинфо.рс

Аутор: БПинфо.рс / ПР Текст