POTPISANI UGOVORI ZA POBOLJŠANJE USLOVA STANOVANJA INTERNO RASELJENIH LICA

U sredu, 8. maja 2019. godine, potpisana su dva Ugovora o saradnji na realizaciji pomoći za poboljšanje uslova stanovanja interno raseljenih lica dok su u raseljeništvu, kroz dodelu pomoći za kupovinu seoske kuće sa okućnicom i pomoć u građevinskom materijalu za popravku ili adaptaciju predmetne kuće sa okućnicom.

Potpisivanje Ugovora između predsednika opštine, prodavaca i korisnika upriličeno je u maloj sali zgrade Skuptine opštine, a iznos namenskih sredstava po porodičnom domaćinstvu iznosi 1.400.000,00 dinara i to: 1.200.000,00 dinara za pomoć pri kupovini seoske kuće sa okućnicom i 200.000,00 dinara za nabavku pomoći u građevinskom materijalu.
Ovom prilikom dodeljene su dve seoske kuće i dva mala granta za poboljšanje uslova stanovanja interno raseljenim licima sa podučja Kosova i Metohije.

Predsednik opštine čestitao je potpisnicima ugovora i istakao da je od 160 interno raseljenih lica u opštini Bačka Palanka ostalo još šest porodica kojima treba krov nad glavom i da će njihovo stambeno pitanje biti rešeno do kraja naredne godine.

Pratite BPINFO.RS na FEJSBUKU:
www.facebook.com/BPinfo.rs

POSTAVI ODGOVOR

Ostavite Vaš komentar
Unesite Vaše ime

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.