Последње 18. коло МФЛ БАЧКА ПАЛАНКА игра се овог викенда

Foto: Ilustracija/BPinfo.rs

У оквиру последњег кола МФЛ БАЧКА ПАЛАНКА овог викенда су на програму следећи мечеви:

ПЛАВНА: СЛОГА – БОРАЦ 46

КУЛПИН: КУЛПИН – НЕШТИН

ДЕСПОТОВО: БАЧКА – МАГЛИЋ

ВИЗИЋ: БОРАЦ – НАША ЗВЕЗДА

СЕЛЕНЧА: КРИВАЊ – ТВРЂАВА

Првак овог ранга такмичења се поодавно зна, то је екипа Кулпина која је ове сезоне показала највише и заслужено се нашла на трону и од јесени је члан ПФЛ СОМБОР.

Борац 46 је близу баража, један бод га у сусрету на гостовању у Плавној дели од баража за доигравање и попуну ПФЛ СОМБОР. Своју шансу истина малу да се домогну баража вреба екипа Нештина која иде у Кулпин по изненађење.

Интересантно ће бити у Деспотову где домаћа Бачка игра против екипе Маглића која се са Тврђавом из Бача бори за то треће место.

У Визићу домаћи Борац дочекује Нашу Звезду из Силбаша и победа му је неопходна да би задржао статус лигаша, с друге стране Силбашани долазе у Визић да покажу да су са правом хит пролећног дела првенства с обзиром да су у ових 9 кола пролећа ушли са последње позиције.

Кривањ и Тврђава играју комшијски дерби. Кривањ је давно обезбедио опстанак и налази се у средини табеле док екипа Тврђаве се са Маглићем бори за то треће место које ће можда неком донети и бараж у случају да неко од наших преставника у ПФЛ СОМБОР прође у Војвођанску лигу.

Пратите БПИНФО.РС на ФЕЈСБУКУ:
https://www.facebook.com/backapalankainfo

Аутор: БПинфо.рс