Policija traga za vlasnikom pasa koji su izujedali Subotičane

Foto: Pixabay (ilustracija)

Subotička policija i dalje traga za vlasnikom pasa rase kangal, koji su u Kelebijskoj šumi napali i izujedali Izabelu V. i njenog prijatelja.

“Novosti” pišu da je na osnovu podataka koje su napadnuti ljudi dali, policija je na tragu čoveku koji je tri životinje vodio bez povoca, a umesto da ih smiri i pomogne ljudima on je pobegao sa lica mesta.

“Slučaj je prijavljen policiji i istraga je u toku. O svemu je obavešteno nadležno Osnovno javno tužilaštvo”, rekli su za beogradski list u PU Subotica.

Podsetimo, Subotičani su šetali ženku američkog staforda kada su ih napali psi. Žena, koja je telom štitila svog psa, zadobila je šest ugriza, a njen prijatelj je, takođe, izujedan na nekoliko mesta.

Prema svedočenju Izabele, vlasnik pasa, uzeo je najmanjeg, stavio ga u kola i otišao.

“Čovek je izašao iz automobila subotičkih tablica i stao pored vozila. Počela sam da vrištim da me grizu, a on mi je odgovorio da oni ‘ne bi ništa’. Onda je najmanjeg, koji nas još nije dirao, dok druga dva psa jesu, uhvatio za vrat, stavio u kola i otišao. Pse koji su kidisali na nas je ostavio”, navodi Izabela za “Novosti”.

Autor: Novosti

POSTAVI ODGOVOR

Ostavite Vaš komentar
Unesite Vaše ime

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.