Ова три хороскопска знака не знају да цене пријатељство

Иако бриљирају на другим подручјима, ова три хороскопска знака једноставно не знају да цене пријатељство. Они често мењају друштва не обазирући се на чињеницу да су повредили особу која их је заволела као пријатеља.

Водолија

Водолије су дефинитивно најгори пријатељи које можете имати. Врло су егоистични и у свему гледају корист па тако и у пријатељском односу. Њих не занимају ваши проблеми, а ако им будете пренапорни, то ће вам рећи у лице и окренути вам леђа заувек.

Стрелац

Стрелци су свесни свог „антиталента“ када је пријатељство у питању, но неће вам то увек открити одмах. Не цене туђе време, често касне, а некада се ни не појаве и не буде им чак ни жао. Будите на опрезу с њима и узмите њихово пријатељство с резервом.

Близанци

Можда ће вам се на прву учинити као сјајни пријатељи, но не допустите да вас први утисак завара. Близанци су увек скептични када је пријатељство у питању, никоме у потпуности не верују па стога ретко кога и схватају озбиљно. Увек су омиљени у друштву, но пошто им исто друштво брзо досади без муке ће га променити.