OO Srpske napredne stranke Bačka Palanka najoštrije osuđuje fašističko i razbojničko ponašanje demonstranata!

Bačka Palanka najoštrije osuđuje fašističko i razbojničko ponašanje demonstranata predvođenih Draganom Đilasom, Boškom Obradovićem i Vukom Jeremićem.

Nasilan upad u prostorije Javnog servisa Srbije, napadi na policajce ispred zgrade Predsedništva kao i pretnje i uništavanje javne imovine predstavljaju grubo kršenje zakona Republike Srbije i takvo ponašanje mora biti sankcionisano od strane nadležnih institucija.

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Bačka Palanka pruža bezrezervnu podršku, predsedniku Aleksandru Vučiću u borbi za bolju i pristojnu Srbiju.

Foto: SNS Bačka Palanka

Članovi i simpatizeri Srpske napredne stranke u Bačkoj Palanci, juče su se spontano okupili ispred prostorija SNS kako bi svi zajedno poslali poruku podrške Aleksandru Vučiću.

Svi zajedno poručili su siledžijama iz SzS da upotreba sile i divljačko ponašanje neće biti tolerisano i da nikoga neće zastrašiti.

– Sada, više nego ikada, čvrsto stojimo uz predsednika Aleksandra Vučića, njegovim naporima da vodi politiku mira i stabilnosti, i svom snagom se borimo za bolju, uspešniju i modernu Srbiju. Navodi se u saopštenju za medije iz centrale Srpske napredne stranke u Bačkoj Palanci.

Pratite BPINFO.RS na FEJSBUKU:
www.facebook.com/backapalankainfo

Autor: BPinfo.rs

2 KOMENTARA

  1. Willhelma Reicha ” Čuj , Mali čovječe “

    Jedno samo nećeš znati ili nećeš htjeti da znaš
    : da svu svoju bijedu sâm stvaraš i to iz sata u sat, iz dana u dan, bez prestanka; da ne razumiješ svoju djecu, da im lomiš kičmu prije nego što su se odvažila da se usprave; da kradeš ljubav; da si pohlepan na novac i željan vlasti; da držiš psa kako bi i ti bio “gospodar”. Stoljećima ćeš griješiti i lutati sve dok ti i tebi slični ne pomrete masovnom smrću opšte društvene bijede – sve dok užas tvoje egzistencije ne upali u tebi prvi slabašan zračak svjetlosti da pogledaš u sebe. A onda ćeš, postepeno i oprezno pipajući oko sebe, naučiti da tražiš i da nalaziš, i da shvataš i poštuješ i cijeniš svog prijatelja, čovjeka ljubavi, rada i znanja. Tada ćeš uvidjeti da je čitaonica važnija za tvoj život od fudbalske utakmice, šetnja po šumi i razmišljanje bolji nego paradiranje, shvatićeš koliko je bolje liječiti nego ubijati, koliko bolje imati sopstvenu nego nacionalnu svijest i koliko je skromnost bolja od zapjenušanih usta punih patriotskih parola…

POSTAVI ODGOVOR

Ostavite Vaš komentar
Unesite Vaše ime

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.