ODRŽANA 100. SEDNICA OPŠTINSKOG VEĆA OPŠTINE BAČKA PALANKA

U sredu, 8.8.2018. godine, u maloj sali zgrade Skupštine opštine Bačka Palanka, održana je 100. sednica Opštinskog veća Opštine Bačka Palanka.

Većnici su jednoglasno usvojili sve tačke predloženog dnevnog reda i to: donošenje Rešenja o davanju saglasnosti Programa komunalnih radova Javnog komunalnog preduzeća „Komunalprojekt“ Bačka Palanka za 2018. godinu; donošenje Rešenja o davanju saglasnosti na izmene i dopune Pravilnika o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji poslova i radnih mesta u Javnom komunalnom preduzeću „Komunalprojekt“ Bačka Palanka; donošenje Zaključka o pokretanju postupka otuđenja neizgrađenog građevinskog zemljišta u javnoj svojini – katastarska parcela broj 2818/2, katastarska parcela broj 3135/3 i katastarska parcela broj 1374/2, sve parcele u ko Čelarevo i donošenje Zaključka o pokretanju postupka otuđenja neizgrađenog građevinskog zemljišta u javnoj svojini – katastarska parcela broj 4292/27 ko Bačka Palanka – grad.

Po poslednjoj tački dnevnog reda – pitanja i predlozi, prisutnima se obratila Stanislava Malić -Gostović, šef Službe za skupštinske i izvršne poslove, i upoznala članove Opštinskog veća sa predstojećim izmenama Poslovnika o radu Opštinskog veća, koje se delom odnose i na termine održavanja sednica. Po ovim izmenama dostava materijala za sednice Opštinskog veća obavljaće se do petka, a sednice će se održavati sredom.

Kako nije bilo više pitanja i predloga, predsednik Opštinskog veća Branislav Šušnica zaključio je 100. sednicu.

Pratite BPINFO.RS na FEJSBUKU:
https://www.facebook.com/backapalankainfo

Autor: BPinfo.rs

POSTAVI ODGOVOR

Ostavite Vaš komentar
Unesite Vaše ime

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.