NOVO U GRADU: Samouslužna autoperionica Jovin (VIDEO)

BAČKA PALANKA: Nova samouslužna autoperionica Jovin, otvorena je na uglu ulica Svetozara Markovića i Čelarevske u Bačkoj Palanci. 


U ovoj samouslužnoj perionici koristi se visokokvalitetna hemija sa nano tehnologijom, ruske kompanije Grass, koja je jedna od najvećih svetskih proizvođača auto kozmetike, za profesionalnu i ličnu upotrebu, što ih ubraja u apsolutne lidere na svetskom tržištu.

Paletu Grass proizvoda čine šamponi za ručno i bezkontaktno pranje, proizvodi za čišćenje i održavanje unutrašnjosti, voskovi, odmašćivači, sredstva za gume i mnogo drugih proizvoda. Interomega kao glavni uvoznik brenda Grass je protekle godine pokrenula i uvoz novog brenda Detail koji predstavlja hit na tržištu keramičke zaštite i održavanja vozila.

O kvalitetu Grass hemije govori preko 5000 zadovoljnih kupaca u regionu

Novootvorena samouslužne perionica Jovin, ukazala je poverenje kompaniji Interomega, koristeći Grass hemiju za pranje vozila.

U svakom boksu samouslužne perionice Jovin ima četiri programa: pranje, ispiranje, voskiranje i podno pranje.

Od drugih ih izdvaja upravo podno pranje, koje imaju jedini u Bačkoj Palanci. Ono se koristi pre svih pranja i na boksovima stoji tačno uputstvo za korišćenje.

Do 15. oktobra je promo cena pranja – cena žetona je 50 din i traje 120 sekundi.

Interomega

Više informacija o Grass hemiji:  www.interomega.co.rs

Adresa: Bačka Palanka, Svetozara Miletića 34

Telefon: 021/ 750-776

Samouslužna autoperionica Jovin

Facebook: Autoservis-perionica Jovin

Instagram: autoservisperionicajovin