Недељни хороскоп за период од 23. до 29. јула

Стрелци, Близанци и Девице имају највише разлога да се радују у овом периоду, мада ништа мање узбудљиво неће бити ни осталима. Сазнајте шта очекује ваш знак у овонедељном хороскопу.

ОВАН

ЉУБАВ: Могуће да сте очекивали нешто друго од оног што живите и осећате, али то је само привремена и пролазна фаза с којом треба да се суочите  на мудар начин. Још увек имате довољно енергије и кредита од пре да све доведете у ред. Успећете.

КАРИЈЕРА: Метода да се једним ударцем убију две муве овог пута неће сасвим упалити, али ваша способност да радите две ствари у исто време хоће. Зато се одлучите за ово друго. Послови у тишини су наглашенији, али ви се и кроз то развијате сасвим добро.

ЗДРАВЉЕ&САВЕТ: Идите тамо где вам је добро.

БИК

ЉУБАВ: Уживаћете удвоје у миру и тишини познатих места. Нећете бити виђени на друштвеним окупљањима, него ћете радије боравити у природи или код куће. Они који још траже сродну душу такође неће много излазити, па ће највероватније остати сами.

КАРИЈЕРА: Многи ће ићи на сигурно јер ће им недавна искуства и искушења говорити да чине тако. Ипак, можете понекад и рискирати. Није све тако захтевно као што вам се чини. Однекуд ће се појавити подршка других којој се уопште нисте надали.

ЗДРАВЉЕ&САВЕТ: Ипак напредујете.

БЛИЗАНЦИ

ЉУБАВ: Интензивираће се ваше кретање међу људима. Стога ћете имати прилике за сретање и упознавање нових лица. Комуникација са особама супротног пола биће квалитетна, а ви шармантни. Они у везама биће отворени једно према другоме.

КАРИЈЕРА: Након што сте решили један проблем, одсада ћете радити с мање напетости и с више пријатности. Ипак, и даље ће се од вас тражити повећан ангажман. Зато засуците рукаве и не постављате сувишна питања. Нека све буде игра.

ЗДРАВЉЕ&САВЕТ: Прошетајте пре спавања.

РАК

ЉУБАВ: Ако се неком удварате, будите дискретнији. Ако сте у вези, занемарите приговарања од стране партнера. Како недеља буде одмицала, и љубавне прилике ће се побољшавати. Зато идите корак по корак, па ће и резултати бити трајнији.

КАРИЈЕРА: Не наваљујте са својим идејама јер премда су се нека врата мало отворила, још није време да се експонирате. Радите у тишини и према правилима игре. Стрпљиво чекајте својих пет минута. Оне ће доћи. Кад вам је тешко, нађите ведре људе.

ЗДРАВЉЕ&САВЕТ: Човек је човеку лек.

ЛАВ

ЉУБАВ: Чиниће вам се као да није право време за љубав. Бићете у праву, али и ови дани могу донети нешто од развоја ако дефинишете своја љубавна очекивања. Зато се усресредите на себе и преиспитајте се мало дубље.

КАРИЈЕРА: Вероваћете да сте ви заслужни за побољшање пословних резултата. Ипак, то неће бити сасвим тачно. И други су уложили подједнако труда као и ви. Стога им то признајте. Тако ћете даље сарађивати и радити праведније и мирније. Онако како и треба.

ЗДРАВЉЕ&САВЕТ: Водите рачуна о својим жељама.

ДЕВИЦА

ЉУБАВ: Засићење изласцима усмериће вас на мир и повлачење. Најбоље ћете се осећати у свом дому, а ако је вољена особа уз вас, тим боље. Они који су још сами ипак ће више боравити у друштву, али истовремено њихова машта као да неће имати границе.

КАРИЈЕРА: Сарадња с угледним или утицајним људима полако долази у први план. Ви ћете бити важна фигура у целој игри. Зато не будите прескромни, него допустите себи да покажете слободније своје амбиције. Отворите се и будите што јесте.

ЗДРАВЉЕ&САВЕТ: Наспавајте се.

ВАГА

ЉУБАВ: Схватићете да су понекад довољни и мали кораци да би дошли до нечијег srcа. Тако ћете дискретно освајати. Бићете готово невидљиви, а онда кад се покажу резултати, другој страни постаће јасно да сте управо ви особа коју је тражила. Истрајте.

КАРИЈЕРА: Сарадња с угледним или утицајним људима полако долази у први план. Ви ћете бити чинилац који је важан у целој игри. Зато не будите прескромни, него допустите себи да изразите и своје амбиције. Спознајте своју позицију, а још више прилику.

ЗДРАВЉЕ&САВЕТ: Ширићете ведрину око себе.

ШКОРПИЈА

ЉУБАВ:Изгледно је да ће вам ићи све боље и боље. Пред вама су лепе љубавне прилике, сусрети с драгим особама, добре забаве. Покрените се и идите међу људе, а поготово ако сте још сами. Будите мудри, отворени и сталожени како само ви знате да будете.

КАРИЈЕРА: Неки ће се окренути непознатом и тајанственом. Други ће гледати да што више помогну онима који уче или који тек почињу у послу. Трећи ће тражити могућност рада негде сасвим далеко, ако може и на другом континенту.

ЗДРАВЉЕ&САВЕТ: Батерије ћете напунити шетњама.

СТРЕЛАЦ

ЉУБАВ: Бићете занимљиви другима, заводљиви, шармантни и елоквентни. Све су то особине којим можете остварити лепа познанства, а можда и много више. Немојте самовати јер су ово ваши дани кад имате повећане шансе за љубав.

КАРИЈЕРА: Вероватно ће вас све подстицати на више активности, па ће се и на радном месту од вас захтевати појачани ангажман. Вама ништа неће бити тешко, јер сте једва чекали овакву прилику. Чак и ако радите прековремено, радићете с вољом.

ЗДРАВЉЕ&САВЕТ: Више боравите у природи.

ЈАРАЦ

ЉУБАВ: Ако желите да некога освојите, будите дискретнији. Ако сте у вези, прећутите критику партнера. Други део седмице доноси боље љубавне прилике, али не још такве да бисте могли да се размашете. Идите корак по корак, па ће и резултати бити трајнији.

КАРИЈЕРА: Некима ће бити понуђено да воде целу ствар и у томе би се могли снаћи и више него добро. Зато не оклевајте, него искористите прилику која је пред вама. Требаће једино да још припремите неке детаље. Саберите се на време.

ЗДРАВЉЕ&САВЕТ: Сад знате да можете боље и више.

ВОДОЛИЈА

ЉУБАВ: Успећете да одолите сваком искушењу. Ви знате шта тражите и тога ћете се и држати. Показаће се да сте били у праву. Она особа коју сад освојите знаће да су ваше намере озбиљне. Стога ћете се зближити само с онима који исто то очекују.

КАРИЈЕРА: Можда ће вам досадити да делујете из сенке и заправо једва чекате да дођете у први план. Ових дана полако ће се отворити једна врата, али да би се све то развило, требаће мало стрпљења. Ипак, сваким даном све више долазите до изражаја.

ЗДРАВЉЕ&САВЕТ: Кад се иде постепено, све траје дуже.

РИБЕ

ЉУБАВ: Пред вама су дани кад ћете имати много прилика за учвршћење своје везе. Свима вама порашће љубавно самопоуздање, а ако сте још сами, према особама супротног пола наступаћете врло сигурно. Ни резултати не би требало да изостану.

КАРИЈЕРА:Да бисте поправили оно што радите, морате да се отворите и да више сарађујете са другима. Став да је неко сам по себи доминантан није добар, а поготово не кад то мислите за себе. Порадите на  самоанализи и све ће вам бити јасније, а онда и лакше.

ЗДРАВЉЕ&САВЕТ: Добро је бавити се спортом.

Извор: Бесно пиле