Недељни хороскоп за период од 2. до 9. децембра

Прочитајте шта вас током наредних седам дана чека на послу, у љубави, хоћете ли се слагати са укућанима, како ће вас служити здравље и да ли да инвестирате.

ОВАН (21. 3 – 20.4)

Посао Током ове недеље успостављате контакте са странцима из прекоокеанских земаља. Ипак, у првој половини периода, избегавајте расправе са сарадницима. У време младог Месеца, око 7. децембра, можете да очекујете прилив новца, а уметници и спортисти промене на послу или напредовање у каријери.

Љубав Позиција Венере, планете љубави и владаоца астролошке куће партнерских односа, под утицајем ретроградног Урана из вашег знака, доноси вам нове контакте и познанства. Аспекти вашег владаоца Марса најављују сусрет са харизматичном особом чије занимање има везе са честим путовањима.
Здравље Чувајте се повреда.

БИК (21. 4 – 21.5)

Посао У првој половини периода, можете да очекујете новчане добитке преко сарадње са странцима из земаља немачког језичког подручја. Позиција вашег владаоца Венере, планете новца, доноси вам контакте са потенцијалним партнерима, нарочито уколико планирате покретање приватног бизниса. У другој половини недеље избегавајте непотребне трошкове.

Љубав Аспекти Марса, планете еротике, у првој половини периода, наговештавају узбуђења на емотивном плану. Клоните се расправа са партнером уколико сте у браку или дужој вези. Слободним Биковима, крајем недеље, може да се допадне Вага. Шкорпија мисли на вас, а Девица вам шаље СМС.

Здравље Конзумирајте биљне чајеве.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 – 21.6)

Посао Било би добро да већ почетком недеље послушате савет Бика или Јарца. Напет аспект између Нептуна и вашег владаоца Меркура у ретроградном ходу, до 5. децембра, упозорава да избегавате расправе са млађим колегама, као и да одложите потписивање важних уговора. Договор са странцима, крајем периода, повољно утиче на финансијску ситуацију.

Љубав Почетком недеље можете да одете на заједнички пут са партнером. Даме рођене у последњој декади, после 5. децембра очекује сусрет са особом од које их дели већа разлика у годинама. У време младог Месеца, око 7. децембра, можете да упознате некога ко неће бити искрен према вама.

Здравље Пазите се повреда у кући.

РАК (21. 6 – 22.7)

Посао Позиције Марса, владаоца астролошке куће каријере, као и Сунца, у другој половини недеље, повољно утичу на ваше финансије. Ипак, требало би да извзбегавате конфликте са млађим сарадницима. Пазите на своје изјаве, ако сте присутни у јавности због посла. Крајем периода било би боље да избгавате ризичне финансијске трансакције.

Љубав Позиција Венере, симбола емоција, у астролошком пољу љубави, доноси вам сусрет са уметником или спортистом. После 5. децембра у ваш живот може да уђе неко ко ће вам много значити. У време младог Месеца, вашег владаоца, око 7. децембра, удвараће вам се особа коју ћете упознати на пословном скупу.

Здравље Несаница.

ЛАВ (23. 7 – 23.8)

Посао Сарадња са странцима, у првој половини недеље, може да представља увод у вид дугорочне исплативе сарадње. Ипак, до 5. децембра, због ретроградног хода Меркура, пазите да вас неко не превари. Наглашен знак Стрелца, у другој половини периода, доноси успех представницима вашег знака који се баве неким креативним занимањем.

Љубав Позиција Марса, планете сукоба, може да вам донесе проблеме због партнерове љубоморе. Преко друштвене мреже, средином периода, очекује вас сусрет са млађом особом чије занимање подразумева чешћа путовања. После 6. децембра удвараће вам се неко од кога вас дели већа разлика у годинама.

Здравље Контролишите крвни притисак.

ДЕВИЦА (23. 8 – 23.9)

Посао Аспекти Венере почетком недеље, доприносе побољшању финансијске ситуације. Уговоре би требало да потписујете после 6. децембра, када ваш владалац Меркур, планета бизниса, креће директним ходом. У време младог Месеца, око 7. децембра, добијате понуду из иностранства. Позиција Јупитера најављују могућност одласка на пут.

Љубав Марс, планета еротике, наговештава страствени сусрет са воденим знаком. Ако сте заузети, партнер може да покаже већу дозу љубоморе, док ће слободне Девице на семинару или предавању упознати некога ко ће их фасцинирати. Вољена особа крајем недеље може да вас изненади позивом на заједнички пут.

Здравље Избегавајте стресне ситуације.

ВАГА (23. 9 – 22.10)

Посао Ретроградни ход Меркура, у првој половини периода, упозорава да чувате картице, телефоне, кључеве и сл. После 5. децембра спортисти добијају понуду за нов ангажман. Сарадња са женама повољно утиче на ваше финансије. У време младог Месеца, око 7. децембра, бићете успешни, ако сте због посла присутни у јавности.

Љубав Ослабљена позиција вашег владаоца Венере, после 2. децембра, наговештава страствени сусрет са особом која носи униформу на раду. После 5. децембра, партнер вам поклања више пажње, нарочито ако сте у дужој вези. Вољена особа показује већу дозу љубоморе.

Здравље Промените начин исхране.

ШКОРПИЈА (23. 10 – 21.11)

Посао Аспекти вашег владаоца Марса, иако ослабљеног позицијом у Рибама, доносе успех уметницима. У првој половини периода поведите више рачуна о документима и вредним ситницама. После 6. децембра расту шансе за напредовање у каријери, нарочито ако се бавите неком интелектуалном делатношћу. Крајем периода, очекује вас потписивање исплативог уговора.

Љубав Са Венером у вашем знаку, после 2. децембра бићете омиљени и популарни, нарочито код супротног пола. Наглашена друга астролошка кућа наговешатава сусрет са харизматичном особом коу познајете преко пословних контаката. Партнерово понашање буди вашу сумњу у његову верност.

Здравље Оставите дуван.

СТРЕЛАЦ (22. 11 – 21.12)

Посао Са Сунцем у вашем знаку, очекују вас сусрети са утицајним особама. Средином недеље финансијска ситуација креће набоље. До 6. децембра поведите више рачуна о документима, кључевима, телефонима. Избегавајте конфликте са сарадницима. Аспекти ваших владалаца Јупитера и Нептуна доносе вам новац преко послова са странцима.

Љубав У првој половини периода партнер жели да вас обрадује позивом на заједнички пут. После 6. децембра, на пословном скупу можете да упознате интересантну особу с којом ћете ући у везу на дуже стазе. У време младог Месеца, око 7. децембра, слободне представнике знака може да привуче неки земљани знак.

Здравље Проверите крвну слику.

ЈАРАЦ (22. 12 – 29.1)

Посао Мноштво планета у 12. астролошком пољу, у првој половини периода, опомиње да се чувате превара. У време ретроградног Меркура, до 5. децембра, будите опрезнији ако планирате да потписујете уговоре. Аспекти вашег владаоца Сатурна, планете амбиције, донос вам новчане добитке, уколико се бавите купопродајом некретнина.

Љубав У првој половини недеље вашу пажњу може да привуче тајанствена особа, ако сте мушкарац, док даме може привући заузета особа. У време младог Месеца, око 7. децембра, може да вам се удвара неко чије занимање подразумева честа путовања. Позиција Марса наговештава страствени сусрет са Шкорпијом.

Здравље Реуматске тегобе.

ВОДОЛИЈА (20. 1 – 19.2)

Посао Аспекти Јупитера, симбола просперитета, у првој половини периода доносе вам сарадњу са странцима, док студенти могу да добију стипендију за стручно усавршавање у иностранству. Бићете успешни ако сте због посла присутни у јавности. Крајем недеље очекују вас непланирани издаци. Избегавајте потписивање уговора о новим пословима.

Љубав Аспекти љубавних планета Венере и Марса, већ почетком периода доносе вам страствени сусрет са особом која ће вам се допасти на први поглед. Уколико сте у дужој вези, могућ одлазак на краћи заједнички пут с партнером. У време младог Месеца, око 7. децембра, можете да обновите везу са старом симпатијом.

Здравље Зубобоља.

РИБЕ (20. 2 – 20.3)

Посао Директан ход Меркура, после 6. децембра, доноси вам шансе за проширење послова са странцима из прекоокеанских земаља. У првој половини периода требало би да избегавате расправе са надређенима. Средином недеље расту шансе за уговарање новог аранжмана, нарочито ако се бавите грађевинарством, архитектуром или купопродајом некретнина.

Љубав У првој половини недеље вашу пажњу може да привуче заузета особа коју познајете преко пословних контаката. У време младог Месеца, око 7. децембра, можете да „упловите“ у везу са веома шармантном особом. Ако сте у браку или дужој вези, оптерећују вас партнерова љубомора и посесивност.

Здравље Избегавајте алкохол.

Извор: Вечерње новости / Фотографија: илустрација/пиxабаy