Недељни хороскоп за период од 14.5. до 20.5.

Ован
Током ове недеље уживајте у љубави. Не дозволите да Вам се неко меша у однос са партнером. Бићете романтични и нежни. Слободни, за Вас је ова недеља сјајна, па је искористите. Требало би да покушате да ускладите обавезе са вољеном особом, да не би дошло до проблема.

Не морате свима да причате какве проблеме имате на послу. Будите дискретни. Тако ћете смањити притисак у свом животу. Прилив новца ће бити осетан.

Бик
На послу ће се проблеми смањити, само је важно да све одрадите на време. Сарадници могу бити од велике помоћи.

Страствени сте ове недеље. Коначно ћете се окренути ка приватном животу. Нека особа, коју одавно знате, Вам се допада, а сада је време да преузмете неке кораке. За почетак попричајте с њом и узмите број телефона. Заузети, добра комуникација са партнером може да побољша однос.

Идите негде на одмор макар током викенда.

Близанци
Ако се бавите трговином или сте приватник ова недеља ће бити одлична за Вас. Новац ће долазити у мањим количинама, али ће га бити. Зато, будите вредни и не укључујте превише емоције у све што радите. Битно је да ништа не оставите недовршеним.

Партнера можете упознати на радном месту. Ако сте заузети, партнер ће бити романтичнији.

Одмарајте се више.

Рак
Можда ће доћи до непредвиђених трошкова, али немојте бити нервозни због тога. Гледајте да штедите мало више, па ће се све на крају недеље бити ок. Посао ће Вам донети доста новца.

Могућ је флерт на послу. Бићете романтични и страствени. Венера улази у Ваш знак. Урадите нешто лепо за партнера, одушевите га.

Имате доста енергије и осећате се одлично.

Лав
Ако сте у вези сада је право време да решите сваки проблем, нема одлагања. Не идеализујте партнера. Будите реални и само тако може доћи до решења проблема. Компромис је битан, али тешко да ће то сада ићи лако. Ако нисте сгурни у одлуке које треба да донесете ове недеље, питајте блиске људе за савет.

На послу је све како сте испланирали.

Имате потребу да останете код куће, а не да излазите са друштвом.

Девица
Ове недеље ћете имати сјајну сарадњу са другима. Потрудите се да се усредсредите на добре односе и контакте. Ако имате пријатеље који желе да сарађујете, не пропуштајте прилику.

Будите смирени ако дође до проблема на послу. Посветите пажњу и пријатељима, не морате само бити посвећени партнеру. Слободни, могуће је познанство преко интернета или преко пријатеља.

Могућа стрес на послу почетком недеље.

Вага
Не трошите превише новца на ствари које Вам нису потребне. Бићете задовољни приливом новца. Могућ рад са неком млађом женском особом, са партнером или са особом која Вам се јако допада. Пуно радости ће бити ако будете отворени према партнеру.

Коначно ћете платити све рачуне и враатити позајмице, тако да не морате и о томе да мислите.

Шкорпија
Ове недеље сте склони уживању. Помало сте напети сте због новца, али не би требало да се оптерећујете. Ако сарађујете са особама које нису у Вашем месту, имаћете више успеха. Покушајте да не трошите новац беспотребно.

Идите на краћи пут ако сте у могућности.

У љубави је све како треба, ако сте слободни нећете желети да мењате статус.

Стрелац
Нисте задовољни успехом на послу. Преко неких женских особа ћете добити новац. Лако ћете га зарадити, али ћете га лако и потрошити. Ипак покушајте да одрадите све темељно сами, не тражите помоћ од других људи, шта год да је у питању. Тако ћете имати више штете него користи.

С друге стране, у љубави све иде како треба. Слободни, склони сте авантури.

Јарац
Имате доста посла. Лакше обављате обавезе које имате и боље сте организовани. Схватили сте да не треба да трошите енергију на неке нове ствари, већ треба да се оних ствари које знате. Добро се организујте. Други људи ће бити од помоћи, али и партнер.

Романтични сте. Ако сте слободни, могуће је ново битно познанство преко посла.

Прилично сте уморни, па нађите више времена за себе.

Водолија
Ове недеље сте одлично расположени. Забавите се са пријатељима и излазите више. Наглашено је поље посла и контаката са другима.

Заузети, можете да проведете више времена у контакту са другима. Слободни, можете упознати неку занимљиву особу са којом ће имати добру комуникацију.

Рибе
Проведите више времена са пријатељима и породицом. Имате доста обавеза на послу, не знате како да се најбоље организујете. Од средине недеље нећете више бити у хаосу. Сигурно ће Вас сви похвалити јер ћете дати свој максимум, треба да тежите томе ове недеље.

Романтични сте и склони флерту. Краће путовање током недеље може бити битно за нове сарадње или нове љубави.

Пратите БПИНФО.РС на ФЕЈСБУКУ:
https://www.facebook.com/backapalankainfo

Извор: Мондо / Фото: Мондо