Недељни хороскоп за период од 13. до 20. јануара

Foto: ilustracija/pixabay

Прочитајте шта вас током наредних седам дана чека на послу, у љубави, хоћете ли се слагати са укућанима, како ће вас служити здравље и да ли да инвестирате.

ОВАН (21. 3 – 20.4)

Посао: Ваш владалац Марс под утицајем је мноштва планета из десете астролошке куће, што може да пролонгира пословне активности рођених у другој и трећој декади. У време прве Месечеве четврти близу Урана, планете неочекиваних околности, 14. јануара требало би да избегавате ризичне финансијске трансакције.

Љубав: Коњункција Венере и Јупитера, владалаца кућа партнерских односа и контакта са странцима, одговара слободним Овновима рођеним у другој декади, који на путу или предавању могу да упознају уметника или спортисту. Због позиције Сунца, које управља кућом љубави, вољена особа ће крајем недеље покушати да вам наметне своје мишљење.
Здравље: Подложност повредама.

БИК (21. 4 – 21.5)

Посао: Изазован аспект између Меркура и Урана, владалаца астролошких поља посла и каријере, упозорава да у другој половини периода будете опрезнији приликом уговарања нових послова, као и потписивања уговора. У време прве Месечеве четврти, 14. јануара, одложите договоре са странцима из земаља немачког језичког подручја.

Љубав: Позиција Марса, планете сексуалности која управља пољем љубави, средином недеље доноси вам страствени сусрет са неким воденим знаком. Ваш владалац Венера, симбол љубави, близу Јупитера, а у квадрату са Нептуном, у другој половини периода наговештава могућност уласка у романтичну везу са заузетом особом.

Здравље: Избегавајте конзервисане намирнице.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 – 21.6)

Посао: Аспекти Марса упозоравају да избегавате ризичне финансијске трансакције. У време последње Месечеве четврти, 14. јануара, представнике вашег знака рођене у трећој декади очекују финансијски добици, преко сарадње са женама. Наглашен знак Јарца, у другој половини недеље, одговара мајским Близанцима који ће реализовати неке пословне циљеве.

Љубав: Венера, планете љубави у астролошкој кући партнерских односа, у секстилу са вашим владаоцем Меркуром, симболом комуникација, доноси вам могућност познанства са млађом, атрактивном особом, преко неке друштвене мреже. Уколико сте заузети, понашање вољене особе подстиче вашу сумњу у њену верност.

Здравље: Пазите се за воланом.

РАК (21. 6 – 22.7)

Посао: Избегавајте непотребне трошкове, као и подизање кредита у време прве Месечеве четврти, 14. јануара, када се формира квадрат између вашег владаоца Месеца и Сунца које управља астролошким пољем посла. Аспекти Јупитера и Нептуна, симбола просперитета и превара, опомињу да у другој половини периода поведете више рачуна како вас неко не би обмануо.

Љубав: Позиција љубавних планета, Венере и Марса, током овог периода доноси вам страствени сусрет са неким ко није у потпуности искрен према вама. Због наглашеног знака Јарца, партнер жели да вам наметне своје мишљење, што средином периода може да изазове конфликт и расправу с њим.

Здравље: Могуће реуматске тегобе.

ЛАВ (23. 7 – 23.8)

Посао: Напет аспект између вашег владаоца Сунца и Месеца у астролошким кућама посла и иностранства, почетком недеље, упозорава да пролонгирате договоре са странцима или одлазак на стручно усавршавање. У другој половини периода требало би да поведете више рачуна о документима и вредним ситницама, картицама, кључевима, телефонима, документима.

Љубав: Напет аспект између Урана, планете више силе која управља кућом партнерских односа и вашег владаоца Сунца, може да доведе до раскида или раздвајања од вољене особе, углавном због њеног изненадног одласка на пут. Могућ је улазак у паралелну или тајну везу, уколико сте рођени у другој декади.

Здравље: Могући болови у леђима.

ДЕВИЦА (23. 8 – 23.9)

Посао: Позиција вашег владаоца Меркура, планете комуникација, опомиње да у време прве Месечеве четврти, 14. јануара, избегавате конфликте са сарадницима, као и да опрезније приступате потписивању уговора. Средином периода, позиције Венере, Јупитера и Марса, симбола посла, иностранства и акције, доноси прилив новца приватним предузетницима.

Љубав: У првој половини недеље можете да уђете у романсу са особом која од тренутка упознавања неће бити потпуно искрена према вама. Заузети представници вашег знака мораће да се потруде да изађу у сусрет партнеровим жељама, који може постати веома захтеван, нарочито ако се ради о неком воденом знаку.

Здравље: Подложност повредама.

ВАГА (23. 9 – 22.10)

Посао: Сарадња са странцима доноси вам финансијске добитке, ако се бавите креативним занимањем. Наглашен знак Јарца упозорава да поведете више рачуна о својим изјавама, уколико сте присутни у јавности због посла. У време прве Месечеве четврти, 14. јануара, клоните се расправа са млађим сарадницима, али и са надређенима.

Љубав: Због коњункције вашег владаоца Венере и Јупитера, под утицајем Марса из куће партнерских односа, почетком недеље може да вам се удвара неко чије занимање подразумева униформу. У другој половини периода вољена особа вам припрема пријатно изненађење, нарочито уколико се ради о неком ваздушном или ватреном знаку.

Здравље: Ојачајте имунитет.

ШКОРПИЈА (22. 10 – 22.11)

Посао: У време прве Месечеве четврти, 14. јануара, када су ваши владаоци Марс и Плутон у напетом аспекту, не би требало да инсистирате на предлозима који наилазе на отпор сарадника. Позиција Венере, планете новца, у другој половини периода доноси вам финансијске добитке преко сарадње са странцима. Обратите пажњу на вредне ситнице.

Љубав: Наглашена астролошка поља емоција у ваш живот могу донети некога због кога ћете бити спремни на велике промене, што вам неће тешко пасти. У првој половини недеље, заузете Шкорпије требало би да избегавају расправе са вољеном особом, нарочито уколико се ради о неком земљаном или воденом знаку.

Здравље: Пазите се повреда у кући.

СТРЕЛАЦ (22. 11 – 21.12)

Посао: У време прве Месечеве четврти, 14. јануара, избегавајте послове у вези са купопродајом некретнина. Подршка Марса из Овна, у првој половини недеље, доноси професионалну и материјалну сатисфакцију уметницима и спортистима рођеним у другој декади. Крајем недеље клоните се непотребних трошкова, као и подизања кредита.

Љубав: Са вашим владаоцем Јупитером близу Венере у астролошкој кући личности, омиљени сте и популарни, нарочито код супротног пола, чему доприноси и квадрат са Нептуном, симболом љубавног заноса. Аспекти Меркура, владаоца куће партнерства, у другој половини периода, опомињу да се клоните расправа са вољеном особом.

Здравље: Промените начин исхране

ЈАРАЦ (22. 12 – 29.1)

Посао: Мноштво планета у вашем знаку, у напетом аспекту са Марсом, планетом акције и сукоба, упозорава да будете стрпљиви, али и ефикасни када ситуација на послу то захтева. У време прве Месечеве четврти, 14. јануара, клоните се непотребних трошкова као и ризичних финансијских трансакција, што се посебно односи на приватне предузетнике рођене у вашем знаку.

Љубав: Утицај Марса из Овна на коњункцију Венере и Јупитера у астролошком пољу тајни, најављује могућност уласка у тајну или паралелну везу са Раком. Крајем периода, Месец прелази преко вашег астролошког поља партнерских односа, што утиче на пораст тензије између вас и вољене особе.

Здравље: Проблеми са зубима.

ВОДОЛИЈА (20. 1 – 19.2)

Посао: У време прве Месечеве четврти, 14. јануара, у напетом аспекту са вашим владаоцем Ураном, избегавајте ризичне финансијске трансакције, нарочито ако сарађујете са странцима. Позиција другог владаоца вашег знака, Сатурна, планете трајности у 12. астролошком пољу у којој је и Плутон, може да вам осигура нов извор прихода.

Љубав: Меркур, симбол комуникација, под утицајем Марса, планете сукоба и импулсивности, неповољно утиче на вашу моћ закључивања, због чега можете у афекту да кажете нешто што нисте заиста мислили. Наглашен знак Јарца, крајем периода, буди ваше интересовање за атрактивну, младолику особа, уколико сте мушкарац.

Здравље: Могуће су реуматске тегобе.

РИБЕ (20. 2 – 20.3)

Посао: У време прве Месечеве четврти, 14. јануара, уметницима и спортистима рођеним у трећој декади могу се указати нове прилике за зараду, преко сарадње са странцима. Имаћете подршку особа на положају, будући да Уран у директном ходу транзитира вашом астролошком кућом новца, а Сатурн и Плутон, планете амбиције и моћи, бораве у 11. кући.

Љубав: Квадрат између вашег владаоца Нептуна и „споја“ Венере и Јупитера, планета љубави и експанзије, наговештава улазак у романсу са заузетом особом. Ојачана позиција Марса, планете еротике која прелази преко куће љубави, може да вам донесе сусрет са неким кога познајете преко посла.

Здравље: Избегавајте љуту и зачињену храну.

Извор: Вечерње новости