Недељни хороскоп од 24. до 30. јуна

Foto: Pixabay

Прочитајте на шта вас звезде упозоравају у наредној недељи…

ОВАН (21.3 – 20.4)
Ове недеље можете очекивати бољу комуникацију са другима. Бићете полетни и имаћете више енергије. Неће Вам бити толико битно да проведете време код куће. Биће важније да се видите са пријатељима, да се посветите партнеру.

Бићете склони флерту, вези, тако да су могуће нове љубави, ако сте слободни.

Није време за нове почетке на послу, тако да се држите устаљеног распореда.

БИК (21.4 – 21.5)

Тренутно нисте расположени за неке нове контакте, али ће се то све променити од среде. Имаћете више елана за рад, а мотивација може да буде побољшање финансија.

Потрудите се да се усредсредите на бољу организацију, јер ћете бити прилично напети ако не успете све да одрадите на време. Имаћете подршку породице у свему.

Једино ће можда доћи до мањег проблема са документацијом, али ћете ипак све успети да решите.

БЛИЗАНЦИ (22.5 – 21.6)

Ако сте заузети, ово је и даље добра недеља за љубав. Немојте пропуштати прилику да кажете вољеној особи да Вам је стало до ње. Мали знаци пажње могу осетно побољшати однос. Имаћете потребу да идете на неки пут са драгом особом. Ако сте слободни, на путовању је могуће познанство.

Што се тиче посла, много ће Вам све ићи лакше од среде. Други људи ће се заузети за Вас и моћи ћете да добијете прилику за напредак.

РАК (22.6 – 22.7)

Током ове недеље ћете бити прилично исцрпљени. Нисте лоше расположени колико сте уморни од свега. Имате доста обавеза око посла, код куће, не знате шта прво да одрадите.

Коначно постоје назнаке да можете да напредујете на послу и то Вас чини срећним. Било би добро да размислите колико угрожавате своје здравље због премора.

Што се тиче љубави, није баш идеална ситуација, али је важно да не кријете ништа од партнера. Уколико сте слободни, нећете желети промене.

ЛАВ (23.7 – 22.8)

Током ове недеље ћете се мало више повући у себе. Потрудите се да се усредсредите на свој приватни живот. Одмарајте се више. Превише обавеза Вас чека и то је оптерећујуће.

Ипак, са уласком Меркура у Ваш знак средином недеље, коначно ћете моћи да се фокусирате и да остварите неке идеје које су већ дуже време на чекању. Бићете комуникативнији.

Могућ краћи пут за викенд.

ДЕВИЦА (23.8 – 22.9)

Емотивнији сте него иначе. Прилично сте осетљиви на критику. Не обраћајте превише пажње на друге људе. Осећаћете се боље од средине недеље када Ваш владар промени знак. Коначно ће се све разбистрити и моћи ћете да се фокусирате на рад, а неће бити потребно толико да анализирате себе и друге људе.

Преко посла је могућ неки флерт, а ако сте заузети, урадите нешто лепо за партнера. Покажите му да Вам је стало.

ВАГА (23.9 – 22.10)

Током ове недеље нема великих промена за Вас. Ипак, више сте фокусирани на посао и сада није толико тешко доћи до решења. Прошла недеља је била напорна, али ова ће осетно лакша. Коначно знате који су Ваши приоритети и на шта треба да обратите пажњу.

Потрудите се да не запоставите партнера. Немате воље за љубав, па је све сада без промена. Ако сте слободни, може доћи до комуникације са неком занимљивом особом, али само ако није из Вашег места.

ШКОРПИЈА (23.10 – 22.11)

Добро се осећате ове недеље. Потпуно сте посвећени послу, а приватни живот је на другом месту. Амбициозни сте и све Вам иде од руке.

Што се тиче љубави, страственији сте него иначе. Ако сте слободни, могућа је нека авантура. Заузети, не правите љубоморне сцене партнеру.

СТРЕЛАЦ (23.11 – 21.12)

Ова недеља је одлична за Вас. Коначно је Венера у Близанцима, али је и Меркур у Лаву, а то Вам баш прија. Причљивији сте, пуни енергије и нисте више тако напети.

На другом месту је посао, а љубав је сада у првом плану.

Путовање треба да буде неизоставни део ове недеље, ако имате времена. Ако не, упишите неки курс који одавно желите.

ЈАРАЦ (22.12 – 20.1)

Мање сте под стресом и имате циљ који треба да остварите. Потрудите се да се фокусирате на обавезе које сте дуго одлагали. Немојте се нервирати око посла, него одрадите све на време.

Што се љубави тиче, стање није ништа боље него пре, али не улазите у расправе са партнером. Ако сте слободни, промена неће бити до краја недеље.

ВОДОЛИЈА (21.1 – 19.2)

Комуникација са другима ће бити много боља од среде. Имате утисак да је притисак на послу мањи, али и приватно се ствари побољшавају.

Можда ћете бити помало напети до средине недеље, али ћете имати потребу да коначно попричате са партнером о свему што сте размишљали. Слободни, преко интернета или пријатеља је могуће ново познанство.

РИБЕ (20.2 – 20.3)

Одлично ћете се осећати ове недеље. На послу ситуација може бити осетно боља од среде. Нека млађа особа може да буде од помоћи. Ипак и финансијски стојите добро, па Вас то радује. Не преузимајте на себе превише одговорности на послу, да не бисте били под стресом због обавеза.

Битно је само да не трошите превише новца.

Љубав ће Вам бити битнија него посао, али и породица. Проведите више времена са драгим људима, то ће Вам пријати.