NAJAVA VIKEND DEŠAVANJA U LEDENOJ ŠUMI

Ledna šuma vas poziva da provedete zabavni i uzbudljivi vikend u Dunavskom parku! Na programu su raznovrsni besplatni sadržaji namenjeni svim generacijama koji će na najbolji način upotpuniti praznični ritam našeg grada.

U petak, 14. decembra, na centralnoj muzičkoj bini u Snežnom gradu, nastupiće „Đole i Ambrozija bend“. Rok koncert ovog sastava je satnicom na programu predviđen od 19.00h do 21.00h nakon čega sledi i klizanje uz najbolje DJ hitove.

U subotu, 15. decembra, od 11.00h nas očekuje dobar provod sa „Haos animatorima“ a već od podne svi zainteresovani mogu posetiti i ekološku kreativnu radionicu gde će se praviti novogodišnji ukrasi od recikliranih materijala. Ova radionica je organizovana uz podršku tima diplomiranih psihologa iz Dečijeg sela u Sremskoj Kamenici i ima za cilj da kroz druženje i zabavu skrene pažnju ljudi na mogućnosti procesa recikliranja. Radionica je namenjena svim uzrasnim grupama i održaće se u trajanju od dva sata. Večernji program u subotu rezervisan je za nastup novosadskog omladinskog pop-rok sastava „Soundcheck Orchestra“. Ovaj sastav čine muzičari mlade generacije koji svoje klasično obrazovanje interpretiraju najboljim repertoarom svetske pop-rok muzike. Koncert počinje na centralnoj muzičkoj bini od 18.00h.

Nedelja, 16.decembar, je u znaku dečijih animacija pa će se tako najmlađim sugrađanima i njihovim porodicama od 11.00h predstaviti nešto drugačiji sastav „Haos animatora“ a u večernjem terminu, od 17.00h nas očekuje i pozorišna trupa „Vragolani“ sa predstavom za decu „Diskolovka“.

Autor: BPinfo.rs

POSTAVI ODGOVOR

Ostavite Vaš komentar
Unesite Vaše ime

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.