MUČKI UDARAC CELJANA – Čeković dva puta operisan posle loma noge u Turskoj

- Niko od igrača i rukovodstva slovenačkog kluba nije se interesovao za težinu povrede, o izvinjenju da i ne govorim… - rezigniran je Damirov otac Meša

Foto: Privatna arhiva / Čeković M

Prvotimac OFK Bačke, Damir Čeković, na pripremama u Antaliji, u prijateljskom meču sa slovenačkim Celjem, doživeo je prelom kosti potkolenice desne noge i pokidao ligamente zgloba.

Odmah posle povrede, u trećem minutu, Čeković je prebačen u bolnicu u Antaliji. Posle dve hirurške intervencije, prvotimac OFK Bačke trenutno se nalazi na bolničkom lečenju.

– Mučki, sa leđa, na Damira je nasrnuo jedan od igrača Celja i naneo mu tešku povredu. Na žalost, niko od igrača i rukovodstva slovenačkog kluba nije se interesovao za težinu povrede, a o bilo kakvom izvinjenju da i ne govorim… – javio se Žurnalu, iz Turske, Meša Čeković, Damirov otac.

Očigledno rezigniran, Čeković senior kratko je istakao:

– Na sreću, kolima hitne pomoći, Damir je hitno prebačen u antalijsku bolnicu OFM. Lekari su reagovali na najbolji način, izvršili dve hirurške intervencije, maksimalno profesionalno i urgentno, uz prisustvo klupskog lekara, dr Gorana Stupara. Veliku pomoć u toku ovog nemilog događaja, imali smo od Emira Dizdarevića, neizmerno smo mu zahvalni.
p style=”text-align: center;”>Pratite BPINFO.RS na FEJSBUKU:
www.facebook.com/backapalankainfo

POSTAVI ODGOVOR

Ostavite Vaš komentar
Unesite Vaše ime

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.