Михајло Илић нови је председник ОФС Бачка Паланка, Бач и Бачки Петровац

Foto: BPinfo.rs / Vještica, Đerman i Ilić

БАЧКА ПАЛАНКА – На данас одржаној изборној скупśтини ОФС Бачка Паланка, Бач, Бачки Петровац одржаној у просторијама ОФК Бачке, Михајло Илић изабран је за новог председника ОФС Баĉка Паланка, Бач, Бачки Петровац уместо досадашњег председника Лазара Вјештице.

На изборној скупштини присутно је било 24 делегата из клубова са територије ОФС Бачка Паланка, Бач, Бачки Петровац које је на почетку поздравио сада већ бивши председник ОФС Лазар Вјештица. Прво се усвоио редни ред данашње изборне скупштине, а затим се приступило гласању.

Пре самог гласања досадашњи председник Савеза Лазар Вјештица повукао је кандидатуру, тако да су присутни делегати одлучили гласањем да Михајло Илић у наредне 4 године, колико траје мандат предводи ОФС Бачка Паланка, Бач и Бачки Петровац.

Досадашњи председник фудбалског савеза Лазар Вјештица захвалио се свима на сарадњи и пожелео срећан и успешан рад наследнику Михајлу Илићу којем је честитао, а потом дао реч да се обрати присутним делегатима и члановима комисија.

Илић се захвалио на честиткама и поручио свим клубовима да ће се потрудити да достојно обавља функцију председника ОФС Бачка Паланка, Бач, Бачки Петровац и поручио свим клубовима да на његову помоċ увек могу да рачунају и да се нада успешној сарадњи са свим клубовима ОФС Бачка Паланка, Бач, Бачки Петровац.

Пратите БПИНФО.РС на ФЕЈСБУКУ:
www.фацебоок.цом/бацкапаланкаинфо

Аутор: БПинфо.рс