ХАОС У БАЧКОЈ ПАЛАНЦИ: Спорна одлука, па промена мишљења – ‘стампедо’ играча и навијача јурио судије по терену! (ВИДЕО)

Нажалост, судије су поново у првом плану, а ни мало пријатне сцене виђене су у Бачкој Паланци на утакмици плеј-аута Суперлиге Србије између Бачке и Рада.

Вероватно највећу пажњу судијских аналитичара данас ће привући победоносни гол Партизана над Напретком у 93. минуту, али је доста буре било и у Бачкој Паланци.

У утакмици која би директно могла да одлучи путника у нижи ранг или бараж за опстанак у елити, Бачка је поражена од Рада резултатом 2:1, а све је ескалирало када је Бачка постигла гол, а онда је он поништен после добрих тридесет и више секунди.

Помоћник Дејан Петровић није подигао заставицу, главни арбитар Илија Брдар је показао на центар, а док су домаћи славили, гостујући играчи су опколили судије и оне су промениле одлуку.

Тада се ситуација променила, домаћи играчи су насрнули на ‘људе у црном’, а у ‘стампеду’ ка њима је било и навијача, који су били незадовољни одлуком.

Рад се спасио до краја и однео је вредан тријумф, док ће Бачка грчевито да се бори за опстанак. Ево и табеле, а у приложеном видеу од 3:15 погледајте спорну ситуацију и незадовољство гостујућих, па домаћих играча: