ФОТО: На стази ДаркФалл МX ринг надомак Бачке Паланке одржан отворен тренинг у мотокросу

Протеклог викенда надомак Бачке Паланке одржан је Отворени тренинг у Мотокросу на приватној стази ДаркФалл МX ринг на “салашу 39 ДаркФалл Дог Wорлд” код Станишића.

Овај Мотокрос трајао је два дана, а на њему су поред Бачкопаланчана присуствовали и многи возачи из других места са Мотокрос сцене, међу којима је био и шампион Србије за 2017. годину у класи МX65.

Обзиром на честе пљускове последњих дана, за викенд је вожаче савршено послужило време, тако да уз тренирање (вожњу) и дружење (роштиљ и смех) било је и озбиљних дуела на стази.

На ДаркФалл МX ринг-у између осталих су били возачи: Вељко Крсмановић, Феђа Кузман, Реља Кузман (шампион Србије у класи МX65 за 2017. годину) Јанко Ралић и Немања Вемић из Мотокрос клуба ЕРЕ Ариље, Филип Рајевић, Владе Рајевић из Мотокрос клуба ТЕРМОРАД Чачак, Петар Митровћ (Бачка Паланка), Бранислав Рамић (Бачка Паланка), нови чланови Мотокрос клуба ТАНАСКО РАЈИЋ Чачак, Оливер Гажо, Даније Гажо, Вељко Станишић из Мотокрос клуба 024МX Бачка Топола, Давид Станишић (нема клуб) Бачка Паланка, Дејан Маринков АМАТЕРСКИ ВОЗАЧ из Каћа и Зоран Живановић – КЕНТА АМАТЕРСКИ ВОЗАЧ из Бачке Паланке.

У наставку погледајте неке од фотографија са тренинга…

Пратите БПИНФО.РС на ФЕЈСБУКУ:
https://www.facebook.com/backapalankainfo

Аутор: БПинфо.рс / Фото: Радослав Рацков