Дерби на ВАСКРС одлучује о прваку ПФЛ „Сомбор“

Foto: BPinfo.rs

Стари Град и Крила Крајине увелико се припремају за недељни сусрет.

Шефови стручних штабова Нештицки Марко са једне и Бељански Душан са друге стране приводе крају припрему ове итекако значајне утакмице за једну и за другу екипу. Обе екипе се доста добро познају и не би требало да буде неких већих изненадјења.

Стари Град је лидер на табели и победом над првим пратиоцем готово сигурно би решио питање уласка у Војвођанску лигу.

Крила Крајине су другопласирани тим на табели и евентуалним тријумфом би учврстила ту другу позицију која води у бараж за попуну Војвођанске лиге и приближили би се водећој екипи Старог Града и самим тим трку за прво место направили интересантнијом.

Са прошлогодишњег дербија – Фото: БПинфо.рс

Стари Град ће Крилима Крајине највероватније супроставити следећи састав у формацији 3-5-2: Стојчевић, Кнежевић, Марчета, Радић, Гњатовић, Радјеновић, Живић, Миладиновић, Ковачевић, Влајић, Валентик.

Крила Крајине ће се Старом Граду супроставити највероватније у формацији 4-2-3-1 у саставу: Дукић Де, Вигњевић, Зелинчевић, Дукић Да, Медан, Марковић, Дувњак, Плавански, Лончаревић, Чешљевић, Пилиповић.

Како ће на терену бити велика борба, очекује се да и на трибинама бити занимљиво. Уобичајена су неизбежна „пецкања“ навијача једног и другог тима. Навијача из два дела, Нове и Старе Паланке свакако ће бити на трибинама стадиона Славко Малетин „Вава“, те се очекује истински спектакл.

Као што смо раније најавили, сусрет између Старог Града и Крила Крајине игра се у недељу 28. априла у 19 часова на стадиону Славко Малетин „Вава“

Бачка Паланка стаје на Ускрс! Игра се “Ел Класико”