Čelarevo: Proleće je vreme za čišćenje

Postavljene ljuljaške za klince

Foto: Nedeljne novine

Kažu da je proleće vreme za provetravanje i čišćenje, pa su tako vredni Čelarevčani – volonteri odlučili da za vikend srede prostor ispred Kulturnog centra Čelarevo i prostorija KUD „Petar Kočić“. Osim što su skupili hrpu smeća, pokosili, očistili, oni su postavili i ljuljaške za najmlađe u okviru akcije „Čepom do dečijeg igrališta u Čelarevu“.

Učesnici u akciji su nam rekli da su bez nadoknade akciju pomogli i Duško Savić (pravljenje konstrukcije dečijeg igrališta), Vojin Đumić (prevoz igrališta i materijala za betoniranje), MAN KAM Čelarevo (materijal za betoniranje), BEO ČIB (odvoženje povađenog rastinja i granja), KUD Petar Kočić (veliki broj članova volontera), Elena Kesić (opravdanje u vidu peciva za izostanak), Dado Lukić (freziranje raskrčene površine), Udruženje pčelara (piće i pecivo), Popaj (metle za čišćenje).

Ovo je druga akcija. Pre desetak dana sređene su klupe i ofarbane kante na putu ka Dunavu. Sledeća, u okviru koje će se sređivati centar naselja, biće za dve nedelje. Svi građani koji budu želeli da se priključe, mogu se za sve detalje javiti učesnicima i inicijatorima dosadašnjih akcija.

Pratite BPINFO.RS na FEJSBUKU:
www.facebook.com/BPinfo.rs

POSTAVI ODGOVOR

Ostavite Vaš komentar
Unesite Vaše ime

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.