Bačka šalje 5 dečaka iz svoje Omladinske škole u Barselonin kamp

Foto: FKbacka.com

Na inicjativu predsednika OFK “BAČKE”, gospodina Vladimira Mrđana i trenera iz Omladinske škole dogovoreno je da 5 najtalentovanijih igrača bude poslato u kamp svetskog fudbalskog giganta FC BARSELONE koji se od 17.-21. juna održava u Kovilovu i gde će sve troškove boravka ovih 5 dečaka snositi klub.

Poziv u Barselonin kamp dobili su: Marko Perišić i Šćepan Stamatović (2005.), Luka Vojvodić i David Gutić (2007.), kao i Miloš Medić (2008.)

OFK “Bačka” je ovim potezom najavila da će od sada više pratiti i ulagati u samo fudbalsko usavršavanje dece iz sopstvene Omladinske škole kao i pratiti rad Omladinske škole želeći time da pokaže brigu o svoj deci koja treniraju u mlađim kategorijama, kao i da će podrška kluba samom radu Omladinske škole biti podignuta na najveći mogući nivo, a sve u želji da se u dogledno vreme iz sopstvene škole iznedri po koji igrač za seniorski pogon.

Dečacima koji su dobili poziv da učestvuju u Barseloninom kampu želimo puno uspeha i želimo im da dostojno reprezentuju naš klub.

Pratite BPINFO.RS na FEJSBUKU:
www.facebook.com/BPinfo.rs

Autor: BPinfo.rs

POSTAVI ODGOVOR

Ostavite Vaš komentar
Unesite Vaše ime

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.