Бачка распустила доста играча! На стадиону се настављају радови!

Zapadna tribina stadiona Bačke - Foto: Stojan Maleš

У тек завршеној сезони успели смо да остваримо наш примаран циљ, а то је опстанак у Супер лиги Србије и стекли право да се трећу годину за редом такмичимо са најбољим фудбалским екипама Србије.

Сходно томе, одмах по завршетку за нас успешне сезоне руководство фудбалског клуба Бачка у договору са стручним штабом кренуло је са планирањем припремног периода као и са селектирањем играчког кадра за наредену сезону.

Спортски директор клуба Миле Тешић прихватио је иницијални предлог играча који су тражили споразумни раскид сарадње тј професионалног уговора у складу са клаузулом из уговора, те су они слободни играчи у избору нове средине. Ради се о играчима Додлеку, Тасићу, Јованићу, Зврку и Димитријевићу.

Миле Тешиц, спортски директор клуба каже да су професионални уговори са клубом истекли Дину Шарцу, Луки Луковићу и Радовану Ивковићу.

Миле Тешић – Фото: Стојан Малеш

– Клуб ће морати пронаћи адекватне замене за све ове играче који су напустили екипу, што значи да ће се екипа морати појачати на позицијама централног дефанзивца, бочних нападача, централног везног играча као и централног нападача – у даху нам је рекао Тешић и наставио…

– У понедељак 28. маја у поподневним часовима после састанка са шефом стручног штаба Дејаном Челаром ћу доставити клубу план и програм заједничких припрема играча које ће се обавити на Копаонику у периоду од 24. јуна до 8. јула 2018. године, јер првенство почиње 21. јула, а у периоду од понедељка па све до поласка на заједничке припреме на Копаоник обавићемо разговоре са играчима које смо скаутирали и које желимо да доведемо у своје редове – јасан је директор Миле Тешић.

– Информација за наше навијаче је и та да радимо на побољшању инфраструктуре на стадиону Славко Малетин „Вава“ где се настављају радови на постављању корпи и сијалица тако да ће и рефлектори коначно бити завршени. Поред рефлектора радићемо и на ископавању бунара за аутоматско заливање травнатог тепиха на нашем стадиону као и завршетак радова на постављању видео наѕора на стадиону, а морам да кажем да сви у клубу са нестрпљењем очекујемо потписивање уговора о донаторству у опреми с брендираном Италијанском фирмом спортске опреме „ГИВОВА“ који ће по свему судећи бити потписан на три године – завршава у даху спортски директор клуба са стадиона Славко Малетин Вава.

Пратите БПИНФО.РС на ФЕЈСБУКУ:
https://www.facebook.com/backapalankainfo

Аутор: БПинфо.рс