Бачка представила новог директора млађих селекција и тренере!

Данас се у клупским просторија Бачке одржала мала свечаност.

Наиме, фудбалски клуб Бачка је именовала директора млађих селекција као и тренере омладинске, кадетске, као и пионирске селекције и тренера голмана у млађим селекцијама клуба.

Поверење да координира омладинском школом припала је г-дину Светозару Бошкову који ће у наредном периоду водити рачуна о организацији и функционисању млађих селекција.

Технички директор клуба, Лазар Вјештица отворио је ову свечаност где је прво поздравио све присутне и пожелео срећу и успех у раду како новом директору Бошкову, тако и тренерима.

Бошков се захвалио директору Вјештици на лепим речима уз обећање да ће са својом групом тренера учинити све да се све селекције Бачке врате на „стару стазу“ која води ка успеху.

Након тога приступило се потписивању уговора. Омладинце Бачке ће и даље водити Марко Јованић који је и покренуо ове млађе селекције нашег клуба и који са великим успехом ради у клубу већ две сезоне.

Кадетску селекцију ће и даље наставити да води Иван Стојковић који је у предходном периоду посао одрадио на највишем могућем нивоу и од којег се очекује да настави са истим успехом да води кадете Бачке.

Селекцију пионира водиће Бранислав Гајић дугогодишњи играч и капитен Бачке који ће селекцију пионира својим знањем и искуством водити кроз пионирску лигу и покушати ове дечаке да усмери на прави пут у развоју своје личности и своје фудбалске каријере.

Рад са голманима поверен је Дејану Саматовићу који ће бити задужен за рад са голманима млађих категорија у клубу и од којег се очекује да пре свега својим преданим и марљивим радом припреми младе голмане у настојању да једног дана стану на гол прве екипе Бачке. Дејан је иначе својевремено прошао кроз све селекције Бачке.

Директору Бошкову и свим тренерима желимо пуно среће и успеха.

Пратите БПИНФО.РС на ФЕЈСБУКУ:
https://www.facebook.com/backapalankainfo

Аутор: БПинфо.рс / Фото: БПинфо.рс