Бачка наредног викенда дочекује Земун

“PLAVI” u nedelju pred ispitom zrelosti!

Foto: Svetozar Boškov

У недељу, 3. марта од 15 часова на стадиону Славко Малетин “Вава” у оквиру 24. кола Суперлиге Србије снаге ће одмерити Бачка и Земун.

Екипа Бачке је у уводна два кола пролећног дела Суперлиге Србије забележила исто толико пораза, уз катастрофалну гол разлику 0 датих и 8 примљених голова.

Земун у Бачку Паланку долази да проба да остане непоражен и тако настави серију добрих резултата. Подсетимо се да је екипа Земуна прво одиграла на Бањици против екипе Рада 2-2, да би у Прошлом колу на свом терену одиграла без голова 0-0 са екипом Мачве.

Да ли ће шеф струке “Плавих” Зоран Говедарица успети да екипу, после тешког пораза у Лучанима од екипе Младости резултатом 5-0 врати и стабилизује пред врло важну утакмицу против главног конкурента за опстанак, остаје да се види у недељу.

После повреде у тим би требало да се врати капитен, Мирослав Бјелош, а и Никола Радовић највероватније се враћа међу првих 11. У тиму Земуна неби требало да буде промена у односу на дуел са Мачвом. Највећа претња по гол Зоговића биће нападач плаво-зелених Мркајић, ту су још и Синђић и Вучић, као и искусни Ђаловић.

Бачка ову утакмицу “мора” добити уколико жели да избегне испадање у Прву лигу Србије?

Фото: Суперлига

“Плави” у наредна четири кола три пута играју код куће на свом терену и за очекивати је да се бодовни салдо повећа, јер се намеће као императив да прво на „Вави’ падне екипа Земуна, па потом екипе Мачве и Динама из Врања.

Позивамо навијаче и све љубитеље фудбала из Бачке Паланке и околних места да подрже “Плаве” у настојању да победе екипу Земуна и коначно крену сна “жетву” пролећних бодова.

Недеља, 03.03.2019.
БАЧКА – ЗЕМУН
Стадион: Славко Малетин “Вава”

Почетак сусрета заказан је за 15 чадова.

Пратите БПИНФО.РС на ФЕЈСБУКУ:
www.фацебоок.цом/бацкапаланкаинфо

Аутор: БПинфо.рс