16. KOLO MFL BAČKA PALANKA 1.RAZRED: DERBI U SILBAŠU ZAVRSEN BEZ POBEDNIKA

Odlična fudbalska prestava na stadionu Naše Zvezde u Silbasu.

U derbiju 16. kola MFL Bačka Palanka 1. Razred Naša Zvezda i Tvrđava podelili su bodove odigravši nerešeno 1-1. Bio je ovo praznik fudbala jer odavno se nije desilo da na stadionu u Silbašu jednu utakmicu prati toliki broj gledalaca koji su mogli da vide jednu čvrstu i borbenu utakmicu dve ravnopravne ekipe koje su se prestavile u odličnom izdanju tako da je na kraju nerešen rezultat i najrealniji.

U Viziću „davljenik“ domaća ekipa Borca je poražena na svom terenu od istoimene ekipe iz Obrovca rezultatom 3-4, čime su Obrovčani zadržali svoje šanse da se domognu baraža i gde sami u zadnja dva kola odlučuju o svojoj sudbini. Vizićani sa druge strane se grčevito bore za opstanak, ali i ovoga puta nisu uspeli da na svom terenu osvoje bar jedan bod u duelu sa Obrovčanima.

Lider na tabeli ekipa Kulpina rutinski je odradila posao na svom terenu protiv Bačke iz Despotova pobedivši ih rezultatom 5-1, dok je ekipa Maglića pobedom nad ekipom Krivnja u Selenči rezultatom 2-1 zadržala šansu da se domogne baraža.

Ekipa Neština je pobedom na gostovanju u Plavnoj rezultatom 2-0 najbliži pratilac ekipi Borca iz Obrovca sa realnim šansama da se dođe do 2. mesta

REZULTATI:

NAŠA ZVEZDA – TVRĐAVA 1-1

KULPIN – BAČKA 5-1

SLOGA – NEŠTIN 0-2

BORAC V – BORAC 46 3-4

KRIVANJ – MAGLIĆ 1-2

TABELA: Kulpin 40, Borac 46 30, Neštin27, Maglić 26, Naša Zvezda 25, Tvrđava 23, Krivanj 20, Bačka 14, Borac V 11, Sloga 9

Pratite BPINFO.RS na FEJSBUKU:
https://www.facebook.com/backapalankainfo

Autor: BPinfo.rs