16. КОЛО МФЛ БАЧКА ПАЛАНКА 1.РАЗРЕД: ДЕРБИ У СИЛБАШУ ЗАВРСЕН БЕЗ ПОБЕДНИКА

Одлична фудбалска престава на стадиону Наше Звезде у Силбасу.

У дербију 16. кола МФЛ Бачка Паланка 1. Разред Наша Звезда и Тврђава поделили су бодове одигравши нерешено 1-1. Био је ово празник фудбала јер одавно се није десило да на стадиону у Силбашу једну утакмицу прати толики број гледалаца који су могли да виде једну чврсту и борбену утакмицу две равноправне екипе које су се преставиле у одличном издању тако да је на крају нерешен резултат и најреалнији.

У Визићу „дављеник“ домаћа екипа Борца је поражена на свом терену од истоимене екипе из Обровца резултатом 3-4, чиме су Обровчани задржали своје шансе да се домогну баража и где сами у задња два кола одлучују о својој судбини. Визићани са друге стране се грчевито боре за опстанак, али и овога пута нису успели да на свом терену освоје бар један бод у дуелу са Обровчанима.

Лидер на табели екипа Кулпина рутински је одрадила посао на свом терену против Бачке из Деспотова победивши их резултатом 5-1, док је екипа Маглића победом над екипом Кривња у Селенчи резултатом 2-1 задржала шансу да се домогне баража.

Екипа Нештина је победом на гостовању у Плавној резултатом 2-0 најближи пратилац екипи Борца из Обровца са реалним шансама да се дође до 2. места

РЕЗУЛТАТИ:

НАША ЗВЕЗДА – ТВРЂАВА 1-1

КУЛПИН – БАЧКА 5-1

СЛОГА – НЕШТИН 0-2

БОРАЦ В – БОРАЦ 46 3-4

КРИВАЊ – МАГЛИЋ 1-2

ТАБЕЛА: Кулпин 40, Борац 46 30, Нештин27, Маглић 26, Наша Звезда 25, Тврђава 23, Кривањ 20, Бачка 14, Борац В 11, Слога 9

Пратите БПИНФО.РС на ФЕЈСБУКУ:
https://www.facebook.com/backapalankainfo

Аутор: БПинфо.рс