Bačka Palanka Sport

Završetak sportskog opremanja hale u Gajdobri

Danas od 11,00 časova, predsednik Opštine Bačka Palanka Branislav Šušnica, obišao je Sportsku halu u Gajdobri u kojoj su završeni radovi na opremanju.

„Opremanje Sportske hale u Gajdobri jedan je od bitnijih projekata Opštine Bačka Palanka, obzirom da je izgradnja ovog objekta započeta pre više od 25 godina“, istakao je predsednik Šušnica i dodao: „Hala je opremljena sportskim semaforima, koševima, rukometnim golovima, konstrukcijom za odbojku. Cilj je da deca, rekreativci i sportski klubovi imaju uslova da se bave sportom i da se zaustavi migracija mladih ka gradu. Trenutno se radi na dobijanju upotrebne dozvole i očekuje se da hala bude puštena u upotrebu na dan seoske slave, 12. jula, na Petrovdan”.

U pratnji predsednika bili su Šef kancelarije za lokalno-ekonomski razvoj Jelena Galić, direktor USR „Tikvara“ Darko Božović i sekretar Mesne zajednice Gajdobra Milovan Savić.

Ukupna vrednost projekta iznosi 2.500.000,00 dinara. Po konkursu, Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu dodelio je Opštini Bačka Palanka 1.200.000,00 dinara, a Opština je u svom budžetu opredelila 1.300.000,00 dinara za ovu namenu. Projekat je realizovala Kancelarija za lokalno-ekonomski razvoj Opštine Bačka Palanka.

Pratite BPINFO.RS na FEJSBUKU:
https://www.facebook.com/backapalankainfo

Autor: BPinfo.rs

Komentar

  • Molim odgovorne u Bac.Palanci zasto se vec negradi sportska sala u MLADENOVU zasto smo najgori u opstini i jedina skola koja nema sale a kamoli dvorane ili hale kao u gajdobri ili u obrovcu zasto temelji su zarasli zasto nas backa palanka zaboravila.

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.