Svečano otvaranje Ledene šume u petak, 07. decembra

Danas je na oficijelnoj konferenciji za medije u Gradskoj kući, u Novom Sadu najavljena treća po redu manifestacija Ledena šuma koja će se ove zime održati u Novom Sadu u periodu od 07.decembra do 20.januara.

Tim povodom, na konferenciji za medije obratili su se Milorad Radojević, član Gradskog veća za privredu, Jelena Viktorova, portparolka manifestacije Ledena šuma, Dušica Ljubojević, projektna menadžerka manifestacije Ledena šuma i Jovan Marjanović, producent manifestacije Ledena šuma.
Svečano otvaranje Ledene šume biće upriličeno u Dunavskom parku, u petak, 07. decembra sa početkom u 18.00 časova kada će se u praznično dekorisanom ambijentu uz muzičko-zabavni program i tradicionalni vatromet, označiti početak najveće zimske manifestacije u Srbiji.

Na programu otvaranja nastupiće mlade klizačice iz Klizačkog kluba Vojvodine, gosti će moći da uživaju u uzbudljivim tačkama Haos animatora a za muzički deo biće zadužen i novosadski Klo Klo bend.

Uzevši u obzir da je Ledena šuma mesto susreta svih generacija, uz podršku Grada Novog Sada i ostalih partnera na ovom projektu, ovogodišnjim programom manifestacije biće obuhvaćeni svakodnevni besplatni sadržaji kao što su koncerti klasične muzike, nastupi savremenih bendova, di džej nastupi, umetnički performansi, edukativne radionice za decu i odrasle i još mnogo toga zanimljivog.

Tradicionalni doček Dečije Nove Godine planiran je za 31.decembar u dnevnom terminu kada će se uz brojna iznenađenja i druženje sa Deda Mrazom, pustiti više od hiljadu dečijih balona iz Dunavskog parka.

U sastavnoj ponude Ledene šume i ove sezone naći će se veliko i lepo uređeno klizalište koje se prostire na 1300m2, kafe-restoran namenjen posetiocima i zimski bazar koji je u vidu Snežnog grada osmišljen kao izložbeno-prodajni prostor namenjen prezentaciji lokalnih umetnika i zanatlija ali i promociji vojvođanskih zimskih delikatesa.

POSTAVI ODGOVOR

Ostavite Vaš komentar
Unesite Vaše ime

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.